nieuwjaarsborrel organiseren

de leukste muziek voor uw nieuwjaarsborrel
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578

muziek nieuwjaarsborrel

muziek nieuwjaarborrel

Bent u een nieuwjaarsborrel aan het organiseren en op zoek naar de perfecte muzikale omlijsting? Bij ons kunt u live muziek boeken waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Uitstekend geschikt voor sfeervolle een nieuwjaarsborrel. Bovenstaand onze meest geboekte duo’s en trio’s met uitgebreide omschrijving en een video.

nieuwjaarsborrel organiseren muziek

Wij nemen uw graag werk uit handen en zorgen dat alles goed is afgestemd. Zo zijn onze musici zijn altijd ruim voor aanvang aanwezig zodat alles klaar staat wanneer uw gasten arriveren. De musici stellen zich dienstbaar en flexibel op naar gasten en sfeer.

muziek boeken

Voordat u de juiste band gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de perfecte band of dj te boeken voor een bijzondere dag.