Joost Zoeteman

troubadour Amersfoort

de leukste troubadours voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste troubadours

Bent u op zoek naar een troubadour voor uw bruiloft, feest of evenement in Amersfoort? Wij hebben de leukste en gezelligste selectie muziek troubadours en mobiele bandjes beschikbaar voor uw gelegenheid. We verzorgen muziek allerlei gelegenheden of het nu gaat om een feestje, bruiloft, receptie, jubileum, of zakelijk evenement. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring zodat u de juiste keuze maakt. Onze troubadour professionals staan voor u klaar!

troubadour Amersfoort

Onze troubadours spelen (semi) akoestisch, dus zonder versterking. Hierdoor zijn ze mobiel en kunnen door van plek te wisselen al uw gasten bedienen. Op de achtergrond, of als entertainer op de voorgrond, en vaak in combinatie van deze twee. Onze muziek troubadours voelen feilloos de sfeer aan en weten hier snel op in te spelen. Bekijk de troubadour pagina’s en neem contact op voor al uw vragen, de actuele beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

reactie klant (troubadour Peter)

Beste Peter, Wij kunnen weer terug kijken op een mooie kerstmiddag met veel tevreden mensen. Nogmaals bedank en vriendelijke groet, Marion

de geschiedenis van troubadours

Van oudsher zijn troubadours rondtrekkende muzikanten en dichters. Dit gebeurde al vanaf de middeleeuwen in de Franstalige streken van Europa. Een goede troubadour beheerst de kunst van het aanvoelen van het publiek. Zo kunnen ze fijne achtergrondmuziek verzorgen en op het juiste moment de gasten entertainen met herkenbare nummers, verzoekjes, of het laten meezingen van het publiek.

troubadour Amersfoort huren bij ons bureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. Bekende locaties in Amersfoort waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Rijtuigenloods, Centraal Ketelhuis, Marienburg, en Hoeve Sparrendam. Onze musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale troubadour te boeken voor uw gelegenheid in Amersfoort.

Tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands!