Joost Zoeteman

troubadour Antwerpen

de leukste troubadours voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste troubadours

Troubadour Antwerpen inhuren voor bruiloft, feest of evenement? Wij hebben de leukste en gezelligste selectie muziek troubadours en mobiele bandjes beschikbaar voor uw gelegenheid. We verzorgen muziek allerlei gelegenheden of het nu gaat om een feestje, bruiloft, receptie, jubileum, of zakelijk evenement. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring zodat u de juiste keuze maakt. Onze troubadour professionals staan voor u klaar!

troubadour Antwerpen

Onze troubadours spelen (semi) akoestisch, dus zonder versterking. Hierdoor zijn ze mobiel en kunnen door van plek te wisselen al uw gasten bedienen. Op de achtergrond, of als entertainer op de voorgrond, en vaak in combinatie van deze twee. Onze muziek troubadours voelen feilloos de sfeer aan en weten hier snel op in te spelen. Bekijk de troubadour pagina’s en neem contact op voor al uw vragen, de actuele beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

reactie klant (troubadour Peter)

Zoals beloofd het linkje naar de foto-website waar je nog even kunt nagenieten van de herinnering aan ons onvergetelijke themafeest van 3 augustus jl. Bedankt voor je mooie bijdrage. We hebben erg gelachen en lekker gezongen… Groet, Anton en William

de geschiedenis van troubadours

Van oudsher zijn troubadours rondtrekkende muzikanten en dichters. Dit gebeurde al vanaf de middeleeuwen in de Franstalige streken van Europa. Een goede troubadour beheerst de kunst van het aanvoelen van het publiek. Zo kunnen ze fijne achtergrondmuziek verzorgen en op het juiste moment de gasten entertainen met herkenbare nummers, verzoekjes, of het laten meezingen van het publiek.

troubadour Antwerpen huren bij ons bureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt steeds vaker live bands in België. Een kwart van de door ons geboekte optredens vinden plaats in België, en dit aantal groet de laatste jaren stevig! Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Kring Groot Antwerpen, Matexpop Kortrijk, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag of concert.

tip: kijk ook op 123jaztrio.nl voor meer jazzbands in België