Joost Zoeteman

troubadour Eindhoven

de leukste troubadours voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste troubadours

Bent u op zoek naar een troubadour voor uw bruiloft, feest of evenement in Eindhoven? Wij hebben de leukste en gezelligste selectie muziek troubadours en mobiele bandjes beschikbaar voor uw gelegenheid. We verzorgen muziek allerlei gelegenheden of het nu gaat om een feestje, bruiloft, receptie, jubileum, of zakelijk evenement. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring zodat u de juiste keuze maakt. Onze troubadour professionals staan voor u klaar!

troubadour Eindhoven

Onze troubadours spelen (semi) akoestisch, dus zonder versterking. Hierdoor zijn ze mobiel en kunnen door van plek te wisselen al uw gasten bedienen. Op de achtergrond, of als entertainer op de voorgrond, en vaak in combinatie van deze twee. Onze muziek troubadours voelen feilloos de sfeer aan en weten hier snel op in te spelen. Bekijk de troubadour pagina’s en neem contact op voor al uw vragen, de actuele beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

reactie klant (troubadour Peter)

Mede door jouw aanwezigheid en energie is het feest gisteren grandioos geslaagd! Nogmaals dank hiervoor! Anton en Hedwig

de geschiedenis van troubadours

Van oudsher zijn troubadours rondtrekkende muzikanten en dichters. Dit gebeurde al vanaf de middeleeuwen in de Franstalige streken van Europa. Een goede troubadour beheerst de kunst van het aanvoelen van het publiek. Zo kunnen ze fijne achtergrondmuziek verzorgen en op het juiste moment de gasten entertainen met herkenbare nummers, verzoekjes, of het laten meezingen van het publiek.

troubadour Eindhoven huren bij ons bureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Eindhoven en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Evoluon, Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, Kasteel Heeze. Welkin & Meraki.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale troubadour  te boeken voor uw gelegenheid in Eindhoven.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s in Eindhoven