Joost Zoeteman

troubadour huren

de leukste troubadours voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste troubadours

Bent u van plan een troubadour te huren? Wij hebben de leukste en gezelligste selectie muziek troubadours en mobiele bandjes beschikbaar voor uw gelegenheid. We verzorgen muziek allerlei gelegenheden of het nu gaat om een feestje, bruiloft, receptie, jubileum, of zakelijk evenement. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring zodat u de juiste keuze maakt. Onze troubadour professionals staan voor u klaar!

troubadour huren

Onze troubadours spelen (semi) akoestisch, dus zonder versterking. Hierdoor zijn ze mobiel en kunnen door van plek te wisselen al uw gasten bedienen. Op de achtergrond, of als entertainer op de voorgrond, en vaak in combinatie van deze twee. Onze muziek troubadours voelen feilloos de sfeer aan en weten hier snel op in te spelen. Bekijk de troubadour pagina’s en neem contact op voor al uw vragen, de actuele beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

reactie klant (accordeonist Harm)

Wij hebben het een geslaagd optreden gevonden van Harm op za 28 april 2018. Hij speelt erg goed! Hij was op tijd, Hij had zijn spullen goed voor elkaar, hij speelde heel goed, het was grotendeels achtergrond optreden met enkele minuten waarbij hij het dansen begeleidde. Later begreep ik dat hij zich niet lekker voelde. Daar heb ik verder niets van gemerkt. knap!

de geschiedenis van troubadours

Van oudsher zijn troubadours rondtrekkende muzikanten en dichters. Dit gebeurde al vanaf de middeleeuwen in de Franstalige streken van Europa. Een goede troubadour beheerst de kunst van het aanvoelen van het publiek. Zo kunnen ze fijne achtergrondmuziek verzorgen en op het juiste moment de gasten entertainen met herkenbare nummers, verzoekjes, of het laten meezingen van het publiek.

troubadour huren bij ons bureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor alle gelegenheden, van bruiloft tot receptie tot feest en concert.  We hebben diverse stijlen muziek, van: zigeunermuziek en klezmer tot jazz, allround coverbands, klassieke muziek, mobiele bandjes en dj’s. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een concert. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. We werken regelmatig in onder andere: Amsterdam, Antwerpen, Amersfoort, en Eindhoven. Wij helpen u graag om de ideale band of troubadour in te huren voor uw gelegenheid.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands