Joost Zoeteman

wereldmuziek boeken

wereldmuziek bands boeken voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

live wereldmuziek boeken voor uw gelegenheid

Bent u van plan wereldmuziek te boeken voor uw feest, bruiloft, concert of zakelijk evenement? Wij hebben jarenlange ervaring en een selectie met de beste wereldmuziek professionals. De musici zorgen voor prettige muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven, of juist op de voorgrond. Bij ons staan uw gasten en de beoogde sfeer altijd voorop. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

wereldmuziek boeken voor uw bruiloft

Live wereldmuziek is een unieke sfeermaker op een bruiloft. We hebben allerlei stijlen in huis: klezmer, gypsy, flamenco, bossa nova en meer! De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Onze wereldmuziek professionals zetten altijd uw gasten op de eerste plaats! Specifieke wensen voor uw huwelijk zijn altijd bespreekbaar, en we komen u graag tegemoet daar waar dat mogelijk is.

achtergrond wereldmuziek voor uw zakelijk evenement

We verzorgen veel live muziek voor zakelijke evenementen zoals: een congres, diner, receptie, jubileum, afscheid of een opening. Onze musici zijn altijd tijdig aanwezig zodat alles klaar staat als uw gasten arriveren. We verzorgen prettige sfeervolle muziek en staan voor een nette zakelijke uitstraling. Bedrijven die u voorgingen zijn onder andere: KLM, Hilton, RAI vereniging, Frits Philips Muziekcentrum, Hotels des Indes, en  Zoo Antwerpen. Neem vrijblijvend contant op om de mogelijkheden voor evenement te bespreken.

reactie klant klezmertrio Cacoca

Wauw.. wat hebben we intens genoten van de prachtige muziek tijdens onze bruiloft. We hadden werkelijk niet durven dromen dat het allemaal zó mooi zou worden! van de brides waltz aan het begin tot het magische ‘firn di mekhutonim aheym’ dat zo veel mensen in de zaal raakte en de vrolijke muziek tijdens de borrel.. Een grote hulde aan Trio Cacoca! Jullie hebben echt een grote bijdrage geleverd aan dit hoogtepunt van ons leven en daar zijn we jullie intens dankbaar voor! Daniël & Jule

akoestisch & mobiele wereldmuziek boeken

Veel van onze bands kunnen ook akoestisch of licht versterkt spelen. Dat heeft veel voordelen. Geen gesleep met grote installaties! De band gebruikt bij akoestisch of licht versterkt spelen weinig ruimte en heeft alleen een standaard stopcontact nodig (of helemaal niets). Dit is ook ideaal voor als uw van plan bent uw bruiloft buiten te houden. Een ander voordeel is dat de band kan wisselen van plek. Zo kunnen ze bij de ontvangst spelen en later op een andere plek. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale wereldmuziek band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands