Joost Zoeteman

zigeunermuziek Amsterdam

de leukste zigeunermuziek voor uw bruiloft of event in Amsterdam!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste zigeunermuziek voor uw event of bruiloft in Amsterdam!

Op zoek naar zigeunermuziek voor uw feest, bruiloft of receptie in Amsterdam? U bent u bij ons aan het juiste adres. Van swingende gipsyjazz tot de prachtige melancholische melodieën uit Hongarije en Roemenië, de bands hebben het allemaal in huis. De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement. Onze selectie zigeunermuziek beslaat verschillende stijlen binnen dit genre.  Zo speelt zigeunerorkest Brandt traditionele zigeunermuziek en brengt het Gipsy Swing Trio ook onvervalste Hot Club de France. We werken met de beste bands, en de wensen van de klant staan altijd voorop.

review klant zigeunermuziek Amsterdam (Hortus)

Beste Joost, we hebben ontzettend genoten van de muziek. De heren van het Gypsy Swing Trio raakten letterlijk en figuurlijk de juiste snaar! Ook vonden we het contact erg fijn verlopen. Dank en wie weet tot ziens! Anna & Alwin

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele gypsy muzikanten en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloftenrecepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmer, zigeunermuziek, coverbands, jazz met zang, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Amstel Hotel, Dining 27, Tolhuistuin, Koninklijke Industriële Groote Club, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale zigeunermuziek te vinden voor uw gelegenheid in Amsterdam.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Amsterdam