Joost Zoeteman

zigeunermuziek band

zigeunermuziek voor uw bruiloft, receptie of event!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste live zigeunermuziek bands!

Op zoek naar een zigeunermuziek band? U bent aan het juiste adres! Wij verzorgen de leukste zigeunermuziek bands in verschillende stijlen, van een traditioneel zigeunerorkest tot gypsy swing in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio. De muziek heeft een feestelijk karakter en is geschikt voor het muzikaal omlijsten van een feest, bruiloft of evenement. We werken met de beste bands, en de wensen van de klant staan altijd voorop.

review zigeunermuziek optreden band Gipsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone en Rob

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. Trio en duo Cacoca speelt naast zigeunermuziek ook klezmer. Onze trio’s (Gypsy Swing Trio, Trio Mazzel, Trio Cacoca) zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands!