Joost Zoeteman

zigeunermuziek trio

zigeunermuziek trio voor uw bruiloft, receptie of evenement!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste live zigeunermuziek

Op zoek naar het leukste zigeunermuziek trio voor uw feest, bruiloft of evenement? Wij bieden verschillende stijlen zigeunermuziek; van prachtige Hongaarse en Oost-Europese melodieën tot swingende Hot Club de France in navolging van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio. De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement. We werken met de beste bands, en zorgen met liefde voor een geslaagd feest, huwelijk of evenement.

review zigeunermuziek optreden Gipsy Swing Trio

Hallo Joost, Het was heel erg naar onze zin. Iedereen van groot tot klein heeft van hun muziek genoten. Bijzonder sympathieke mensen ook. Heel erg gewaardeerd. Een aantal mensen heeft me ook gevraagd waar je hen kunt inhuren dus ook dat is een goed teken. Ik hoop dat zij het ook leuk hebben gehad bij ons. Dank je wel voor de inzet. Astrid Lameris

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. Kleine bands zoals Duo Cacoca en Klezmer trio Mazzel zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.