zigeunermuziek

voor uw bruiloft, receptie of evenement!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de leukste gypsybands

Wanneer u op zoek bent naar zigeunermuziek bent u bij ons aan het juiste adres. Van swingende gypsy jazz in navolging van Django Reinhardt, tot prachtige traditionele zigeunermuziek uit Hongarije en Roemenië. Wij zijn erg trots op onze selectie van de zigeunerorkesten en trio’s. De muziek is uitstekend geschikt voor muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of zakelijk evenement.

review optreden Gypsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone en Rob

onze zigeunermuziek bands

Zoals gezegd zijn we erg trots op onze selectie bands. Zigeunerorkest Brandt is een authentiek familie orkest dat de Nederlandse traditie van gypsy muziek voortzet. Het Gypsy Swing Trio speelt met violist Wattie Rosenberg, uit de bekende muzikale familie Rosenberg (denk aan het Rosenberg Trio). Dan hebben we ook nog cimbaal virtuoos Gianni Lincan, een van de beste cimbalisten die deze muziek kent! Kortom, binnen de zigeunermuziek hebben we voor een ieder wat te bieden.

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

zigeunermuziek professionals

Al onze musici zijn professionele musici met veel ervaring, en specialisten in een specifieke stijl zigeunermuziek zoals; gypsyjazz/Hot Club de France, Balkan en klezmer, traditionele muziek en Roemeense/Hongaarse muziek. De musici spelen stak in het pak en zorgen voor een goede uitstraling en sfeer waarbij uw gelegenheid en gasten altijd voorop staan. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, een offerte op maat en al uw vragen.