Joost Zoeteman

zigeunerorkest

echt zigeunerorkest voor uw bruiloft, receptie of evenement!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

zigeunerorkest voor uw gelegenheid!

Wanneer u op zoek bent naar een zigeunerorkest voor uw receptie, feest, of huwelijk, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een exclusieve selectie van top zigeunerorkesten in verschillende zigeunermuziek stijlen. Zo bieden wij traditionele gypsy muziek van het echte familie zigeunerorkest Brandt, swingende gypsyjazz van het Gypsy Swing Trio met violist Wattie Rosenberg, en Roemeense en Hongaarse muziek van cimbaalvirtuoos Gianni Lincan. De muziek is geschikt voor diverse gelegenheden, van concert tot sfeervolle muzikale omlijsting.

zigeunerorkest als achtergrondmuziek

Onderstaande zigeunerorkesten worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan uit professionele gypsy musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. De kleine bezettingen zijn tevens mobiel en kunnen, indien gewenst, op verschillende plekken spelen. De musici stellen zich dienstbaar op en kunnen zowel feestelijke muziek maken, als achtergrondmuziek verzorgen. Zo bent u verzekerd van een goede sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

review klant zigeunerorkest Brandt

Alle complimenten voor het zigeunerorkest Brandt. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top! Ruben

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands